به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در هرمزگان، خطیب نماز جمعه شهرستان رودان در اجتماع باشکوه نمازگزاران جمعه در مسجد میرکمال الدین در تبیین اهداف دشمن در تحمیل جنگ به ملت ایران گفت: تسلیم جمهوری اسلامی و تجزیه ایران بزرگ و قوی به چند کشور کوچک و ضعیف با حذف قدرت دفاعی و علمی ایران اسلامی مهمترین هدف دشمن از جنگ تحمیلی اخیر بود اما به لطف الهی نه تنها این اوهام دشمن صهیونیستی محقق نشد بلکه برای اولین بار شاهد اوج بیچارگی و درماندگی این باند جنایتکار و شرور در منطقه غرب آسیا بودیم .
حجت الاسلام بارانی با اشاره به تدابیر و تعابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و اعترافات مقامات صهیونیست و تحلیل گران غربی خاطرنشان کرد: برخلاف خواست آمریکایی ها و صهیونیست ها اراده ملت ایران بر جبهه کفر غالب شد و ایران اسلامی با سه گانه رهبری حکیم؛ مردم بصیر و نیروهای مسلح شجاع در پرتو باور و ایمان به تحقق وعده های الهی بر دشمن خبیث پیروز شد .
وی افزود: ملت ایران با تکیه و اعتماد بر مبانی قرانی ثابت کرد که برخلاف جهان بینی مادی ؛عامل پیروزی ایمان است و دنیا باز هم متوجه بزرگی ملت و قدرت ایران سرافراز و با فرهنگ و تمدن شد و دریافتند که توقع تسلیم از چنین ملتی مهمل گویی غلطی است که یقینا مایه استهزاء خردمندان عالم خواهد شد لذا به توفیق الهی ملت ایران عزیز بود و عزیزتر هم خواهد شد .
امام جمعه رودان ضمن تجلیل از مصوبه عزتمندانه مجلس شورای اسلامی در تعلیق همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی بیان کرد: عضویت در نهادهای بین المللی باید موجب تحفظ حق ملت بشود اما متاسفانه آژانس و شخص مدیرکل مذبذب و پلید آن در وظایف خود عمل نکردند و باز هم ثابت شد که نهادهای بین المللی فقط ابزاری برای زورگویی قدرتهای قلدر دنیا علیه ملت های آزاده هستند و بی خاصیتی ساختار امروز حاکم بر دنیا بار دیگر خود را نشان داد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی رودان با تسلیت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ضمن توصیه همگان به شناخت دقیق نهضت حسینی تاکید کرد: این ایام باید تبدیل به صحنه اعلام بیعت امت امام حسین علیهالسلام با ولایت و انزجار از جبهه کفر بشود لذا خطبا باید تبیین ؛ مداحان جهت دهی و مردم عزادار غیرت علوی و فاطمی خود را نشان بدهند تا دشمن پیام مقاومت و ایستادگی ملت ایران را دریافت کند و الا این رژیم نحس و نجس دست از این شرارت ها و جنایت ها بر نخواهد داشت.
حجت الاسلام بارانی با اشاره به برگزاری باشکوه مجالس عزای سیدالشهدا در دهه محرم و حضور پرشور نسل جوان و نوجوان در کنار پرغلامان حسینی گفت: مردم عزادار با عشق و محبت نسبت به اهل بیت علیهم السلام حسینیه ای به وسعت رودان را رقم زدند که جلوه های زیبا و نابی چون هیات باصفای کودکان محله گلستان؛ فضاسازی زیبای مردمی در محلات بندملا و خشورگی؛ برپایی مواکب بزرگ خانگی و نوجوانان در خیابان ها ؛ برگزاری باشکوه یادواره شهدا و تجلیل از پیرغلامان حسینی توسط مردم با ایمان و با غیرت محله سنگی و اجتماع عظیم عزاداران در صحن حرم مطهر امامزاده سید قطب الدین حیدر علیه السلام از جمله این صحنه های زیباست که در سراسر شهرستان بحمدلله جلوه گر است .
امام جمعه رودان همچنین با گرامیداشت روز شهرداری ها و دهیاری ها از تلاش ها و خدمات این عزیزان به مردم در شهرها و روستاهای شهرستان تشکر و قدردانی کردند.
انتهای خبر/











نظر شما